Čelnici Barcelone tražili uslugu od Messija, a on ih hladno odbio

NIje pristao na prijedlog

Čelnici Barcelone tražili uslugu od Messija, a on ih hladno odbio

Endin Čaušević

Lionel Messi je ovog ljeta htio napustiti Barcelonu i nije tajna da je nezadovoljan u ovom klubu.

Messi je tražio raskid saradnje s katalonskim klubom kako bi mogao tražiti novi klub, ali mu Barcelona nije izašla u susret. Argentinac je ljut na čelnike kluba i smatra da oni trebaju otići, ali nakon što niko od njih nije dao otkaz poslije blamaže u Ligi prvaka odlučio je da on ide.

Međutim, jasno je bilo da niko ne može platiti Messija onoliko koliko klub traži i on je ostao u Barci. No, narednog ljeta će moći napustiti klub u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru jer mu ističe ugovor.

Koliko su nevjerovatni čelnici Barcelone najbolje pokazuje činjenica da su prije nekoliko dana zvali Messija na sastanak, a on je očekivao da će mu nuditi novi ugovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, od toga nije bilo ništa i oni su tražili od Messija da pristane na smanjenje plate zbog krize u kojem se našla Barcelona i poručili su mu da bi na taj način napravio veliku uslugu klubu. No, on je odmah poručio da to neće uraditi i nakon toga napustio je prostorije kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

madridista1981
VAR asistent utakmice bio je Jose Maria Sanchez Martinez koji je jasno rekao Munueri da ne svira penal jer nema dovoljno elemenata za takvu odluku. No, on je potom odlučio sam da pogleda snimak i svira penal što je izazvalo nevjerovatan bijes u taboru Barcelone. i onda kazu VAR radi u korist Reala
4 5
user1594886815
Koja bolest gdje je ovdje spomenut VAR i Real Madrid, svasta...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi