12

Komentari (12)

e_jbga
Moj E. Čauševićevu Pa sta ce ti kolege reći na članak...ionako te po kavama ogovaraju... A tek sada hahah Pa oni juče pisali da je Messi i uprava za ostanak ernesta Kuku lele šta sad
teddy sheringham
Da, da. I trenera i pomoćnog i igrače i masere, sve prati i skautira Messi tokom sezone. Ustvari, trebao ih je savjetovati da ugase sve pozicije u klubu, od predsjednika do portira, tu je Messi. Hahaha. Kvazi novinari.
Dobojlija
A kada Messi otidje ,sta onda?
barcaforever
ovaj je novinar toliko glup da bog sačuva , čuj Messi dao odobrenje ?? Bože koja glupost , samo nek se piše ...Messi je igrač kao i svi ostali ...
Rizzle84
Barcelona je Messijeva kurva
MirzaBarucic
I Real Madrid je, hahaha
Celtic
Najbolje da on bude igrač-trener, svakako uvijek bira igrače i sastav, što u klubu, što u reprezentaciji.
coci1911
eto pa ti znas sta on bira i koga seljacino jedna nepismena. Zato nam i jest tako kako je, kad postoji glupi ljudi kao ti i ovaj novinar, ti koji povjerujes u sve sto citas i on koji pise svasta samo da se "proda".
Celtic
Znam ja sve eto šta je? Jebote Messi više, nije ti otac, pa se toliko pališ, kad neko nešto napiše protiv njega.
Dino_2000
coco1911 Nemoj drug preskakati terapiju,vidiš da nisi dobar.Čovjek je samo dao svoje mišljenje a ti bi da možeš udavio ga.Yebo te Messi.
MirzaBarucic
Najsmješnije je kad se jave provincijalci iz Tuzle da polemišu o fudbalu :)))) Idite u Srbiju puniti im razne turbo folk emisije, jebem vam opanke :))))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti