Kakav doček za Messija na aerodromu: Skok u naručje po izlasku iz aviona
Foto - Screenshot

Antonela presretna

Kakav doček za Messija na aerodromu: Skok u naručje po izlasku iz aviona

M. Šljivak

Reprezentacija Argentine osvojila je Copa Americu.

Gaučosi su su na čuvenoj Maracani pobijedili Brazil sa 1:0 pogotkom Angela Di Marije, te su nakon dugo vremena osvojili neki značajniji trofej.

Lionel Messi je na ovoj Copi pokupio sve moguće nagrade. Za njega je ovo nezaboravan trofej, a po povratku kući desile su se zaista fenomenalne scene.

Njegova supruga Antonela Roccuzzo dočekala ga je na aerodromu. Uslijedio je skok u naručje i ogroman zagrljaj za novog šampiona Južne Amerike.

Antonelu ne viđamo baš tako često da na ovakav način čestita trofeje svom mužu.

Oglasi

Messi nikada nije bio ovako sretan: Ovo je za historiju, Bog je čuvao ovaj trenutak za mene

Lionel Messi je blistao na ovom turniru. Igrao je čudesni Argentinac sjajan turnir i konačno je sa 34 godine došao do trofeja sa reprezentacijom.

Leo je nakon pobjede bio presretan, a u razgovoru za ESPN je istakao kako je ovo jedan od najvećih trenutaka u njegovoj karijeri.

"Toliko puta sam bio blizu i znao sam da će se kad-tad desiti. Hvala Bogu što mi je podario ovaj trenutak. Vjerujem da je čuvao ovaj trenutak za mene. Još uvijek nismo svjesni šta smo napravili", rekao je Messi za ESPN i dodao je:

"Presretni smo, slavit ćemo, ali ovo je utakmica za historiju. Pobijedili smo Brazil u Brazilu. To je ludo. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan. Kao što sam rekao, znao sam da će se ovo desiti, ali nije moglo u boljem trenutku", poručio je Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
G. O. A. T.! Tačka.
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi