4

Komentari (4)

user1582456981
Zatoo je Dzekina Roma pomela ih sa 3-0, pa Liverpool sa 4-0, Lessija bilo nigdje nije... Toliko o njemu... Vec kad pominjete Ronalda u komentarima recimoo da je dao za Juve 3 komada Atletiku, pa osto tako i sa Realom... te ostalim velikim ekipama trpaoo redomm...
DamirS
Pogledajte Messijev top ten timova protiv kojih je davao najviše golova. Celtic i Lyon su najslabiji timovi na toj listi. A onda pogledajte Ronaldov top ten u kojem su: Schalke, Galatasaray, Malmo, Apoel, Schachtar i Roma. A tako je i sa golovima za repku, većinu golova je dao protiv nižerazrednih timova.
miki30
Joj objave! Bitna činjenica! Koliko je Müller dao Barceloni, ako ćemo već ganjati nekakve statistike.
user1582456981
Nije punok samo 8 komada hahahha.... 2 bez Lessija a 6 da Lessijem... toliko o Lesiiijuu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.