Messi i društvo znaju ko otkriva Ronaldu informacije iz svlačionice?

Problemi za Katalonce

Messi i društvo znaju ko otkriva Ronaldu informacije iz svlačionice?

Endin Čaušević

Španski mediji objavili su jutros tvrdnje da su Lionel Messi i još nekoliko fudbalera Barcelone otkrili da postoji neko iz njihove svlačionice ko odaje informacije Cristianu Ronaldu.

Nakon što se pojavila priča da problem s "krticom" u svlačionici ima Real Madrid danas je Mundo Deportivo objavio da isti problem ima i Barcelona. Navodno, jedan od igrača Barcelone redovno odaje informacije Cristianu Ronaldu o tome šta se dešava u katalonskom klubu.

Kako piše ovaj španski portal Messi i društvo su svjestni toga, a navodno već su pronašli krivca. Na udaru igrača Barcelone našao se Andre Gomes koji je u veoma dobrim odnosima s Ronaldom s kojim igra u reprezentaciji Portugala.

Navodno, Messi i još nekoliko iskusnijih igrača Barcelone sigurni su da se radi o Gomesu koji ne blista na Camp Nou od dolaska iz Valencije 2016. godine. Međutim, treba jasno naglasiti da su sve ovo samo špekulacije, te vrlo vjerovatno "rat" španskih velikana kroz medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti