Pique: Neću moći spavati zbog Zidaneove odluke

Neće biti špalira igrača Real Madrida

Pique: Neću moći spavati zbog Zidaneove odluke

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na domaćem terenu savladali Leganes sa 3:1 u okviru 31. kola španske La Lige.

Još jednom briljirao je Lionel Messi koji je upisao hat-trick i tako doveo katalonski klub na korak od osvajanja titule prvaka Španije. Barcelona je na prvom mjestu sedam kola prije kraja prvenstva i ima 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Atletico Madrid koji danas igra protiv Reala.

Ono što je iznenadilo špansku javnost jeste odluka Zinedinea Zidanea da igrači Reala neće napraviti špalir fudbalerima Barcelone u El Clasicu koji se narednog mjeseca igra na Camp Nou. Iako je to tradicija u Španiji čini se da Kraljevi nisu baš raspoloženi da čestitaju ljutim rivalima.

Nakon sinoćnje utakmice u centru pažnje bio je defanzivac Barcelone, Gerard Pique, koji jednostavno nije mogao izbjeći pitanje oko Zidaneove odluke. Naravno, Pique je u svom stilu odlučio da odgovori.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da, čuo sam za njihovu odluku. Pa, ne znam šta očekujete da mislim o tome. Eto neću moći spavati večeras jer nam oni neće aplaudirati", kroz smijeh je kratko rekao defanzivac Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti