Emocije kakve se ne pamte: Pogledajte trenutak kada se Messi opraštao sa igračima Barcelone

Argentinac napušta katalonskog giganta

Emocije kakve se ne pamte: Pogledajte trenutak kada se Messi opraštao sa igračima Barcelone

H. Zilić

Lionel Messi danas se oprostio od Barcelone na press konferenciji, a vijest d aodlazi iz Barcelone ove sedmice je uzdrmala fudbalki svijet.

Argentinac je nakon 21 godine napustio Barcelonu i po svim prilikama će karijeru nastaviti u PSG-u, a tu informaciju danas je prenio i ugledni ESPN.

Odlazak Messija pogodio je navijače Barcelone koji nisu krili emocije, ali i igrače Barcelone, s kojima je Messi imao poseban oproštaj.

Fudbaleri Barcelone nisu mogli suzdržati suze, a najemotivniji je bio Sergio Busquets.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored igrača Barcelone Messi se oprostio i sa ljudima koji su radili u klubu, a ovim je završena jedna velika era u svjetskom fudbalu, za neke možda i najveća u historiji ove igre.

Top Komentari

emanuelmacron
bogami i meni je zao ,zalosno kad covjek mora trbohom za kruhom u bijeli svijet,hocel se snac ,hocel imat sta da jede,eee tezak li si zivote
13 3
miki30
Koji cirkus od kluba je ova Barcelona, ova dva dana što rade pa to je bruka i sramota. Ovaj haj što ih je doveo do bankrota nego ih i sad hebe, samo sebe promoviše.
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi