7

Komentari (7)

Quartararo20
Jel moguce da neko u BiH prati Bartomeua i sta on treba da radi?
Quartararo20
Ide silovanje sada naslovnicama o Messiju i Barci
Zulfikar
Sve bude i prodje pa tako i dominacija Barce i Reala....
BergkampKid
Messi mora ici, unistava timski duh, unistava tim... Samo se nadam da nece doci u Inter, jer ce I Nas za****ti
YouTalkinToMe
Bartomeu je davno trebao otici milom ili silom a ne da messijev ostanak bude uslov njegovog odlaska. Kako je on na celu kluba promasaji sa trenerima, nemaju ni rezultata niti igraca niti love niti transfera dobrih niti dobre atmosfere. Lik koji placa pr agenciji da blati vlastite igrace a njega da hvalisu, to nema nigdje.
Maestro
Niko nikad neće bit veći od kluba nigdje može bit legenda i ikona i ništa više glupost je govoriti da neko može bit veći od kluba
Jack28
Messi je veći od Bartomeua a ne od Barcelone. Trećinu klupskih trofeja im je donio Messi (liga i Liga prvaka) a ne Bartomeu. Logično je onda da ovaj jazavac Bartomeu ode. Mada bi volio vidjeti Messia u Premiershipu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.