Messi je veći od kluba: Bartomeu spreman da podnese ostavku, ako Argentinac ostane!

Radikalan potez

Messi je veći od kluba: Bartomeu spreman da podnese ostavku, ako Argentinac ostane!

E. Oštraković

Barcelona bi večeras mogla ostati bez predsjednika.

Nakon što je Messi upravi kluba saopštio da želi napustiti klub, upravo predsjednik Barcelone, Bartomeu sazvao je hitan sastanak.

Na tom sastanku dio direktora je podnio ostavku, dok su ostali potpisali nepovjerenje svom trenutnom predsjedniku.

Nakon svega, kako prenose španski mediji, ali i BBC, Bartomeu je ponudio da se povuče sa mjesta predsjednika, ali pod jednim uslovom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Taj uslov je da Messi promjeni svoju odluku, te da ostane u Barceloni i naredne sezone. Čini se da Bartomeu na kraju želi otići kao "dobročinitelj".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Jack28
Messi je veći od Bartomeua a ne od Barcelone. Trećinu klupskih trofeja im je donio Messi (liga i Liga prvaka) a ne Bartomeu. Logično je onda da ovaj jazavac Bartomeu ode. Mada bi volio vidjeti Messia u Premiershipu.
8 0
BergkampKid
Messi mora ici, unistava timski duh, unistava tim... Samo se nadam da nece doci u Inter, jer ce I Nas za****ti
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi