21

Komentari (21)

Hooruk
G O V N O K O P E
Hooruk
Rudega G O V N O K O PE , jel ti dala stara minđe, jesi li napravio sebi burazera, ako nije samo meni reci, ima da ja staroj prdari razvalim čkapi rutavu pa ce vidjet sto ti nece dati da pravis sebi brata.
Syr
A interovac..je li ti naumpalo da momak mozda nema majku? Ajde probaj se staviti u polozaj nekoga ko nema majku i da tebi neko o njoj tako pise i prica..pogotovo zarad nekog supka i narcisa..istog ko i ronaldo i svi ostali?!
Hooruk
Juventusovac Nisi sinko u toku, nemas pravi uvid a meni se neda da ti objasnjavam, tako da najbolje zaobiđi i ne moralisi.
Syr
Fkt ne moram biti u toku..i izvini sto ti se obracam ikako..ne znam..mozda on tebi il neko slican isto napisao i pisao..al samo pitam..eto..nije tesko odgovoriti normalno ili jeste? Ostaj zdravo
Hooruk
Juventusovac. Naravno da moras biti u toku da bi onda mogao ista pametno reci. A jeli tesko odgovoriti normalno, pa nisi od juce na ovom portalu da ti moram ista reci, svasta si vidio,svasta procitao tako da sam zakljuci koliko je to tesko ili jednostavno.
Syr
Lajk. P.S. bicete drugi..eventualno treci :)
Hooruk
Kako da te ne povrjedi kad znas da si svjetlosnim miljama ispred njega a da imate isto zlatnih lopti, to je da crknes of muke isto kao sto sada crkavaju realovci, pogotovo oni retardirani koji sada jedu svoja muda.
kiklop
Zato jer je fudbal kolektivna igra, ako nisi znao. Da uzmes trofej trebas imati i saigrace dobre kao i selektora, a ova nagrada je individualna, a ti sto nije igrao u drugim ligama kao penaldo samo govori da nine budala ici iz najpopularnijeg kluba na planeti Barcelone samo da dokaze tebi i slicnima da moze blistati i u drugim ligama
Hooruk
Kako kojih, svjetlosnih, fino ti pise. Ja pricam o zlatnoj lopti koja je za najboljeg igraca a ne za najtrofejnijeg, a to sta si nabrojao da je ronaldo osvojio, nije on vec je to real osvojio, man utd. , juventus, portugal a ne ronaldo, jer je fudbal timska igra a za individualni ucinak dobijas uefa, fifa nagradu i zlatnu loptu. Po toj tvojoj logici i tebi slicnih, najbolji igrac ikada je onda dani alves, najvise trofeja ima, osvojio spansku, francusku, italijansku ligu, ligu prvaka, kupove, sa brazilom kopu.
Syr
Koja ne bi bila moguca ni ronaldu ni mesiju bez kvalitetnih saigraca..ajde brate..daj ga u celik pa nek osvoji i ovu nasu ligu..
barcaforever
Messi ne može bez Xavija i Inieste :D:D
Ibro
Ronaldihno bolji i kompletniji igrac od Messia
Adnanos
Maradona je bio bolji za klasu
Adnanos
Ja sam pratio Maradonu dok je igrao jos u Barceloni a pratio sam i Messija dok ovs djeca bale. Messi toliko ovisi o svojim saigracima dok je Maradona bio samo bolji kad je igrao u prosjecnim Napolijem i pobijedjivao Milan i Juventus puni superzvijezda. To bi bilo isto kad bi Messija stavili u Getafe i pustili ga da igra protiv Real Madrida dok su bili galaktikosi sa Figom, Zidanom, Ronaldom onaj pravi. Messija nebi bilo ni na mapi a Maradona je osvojio ligu moze reci sam.
Hooruk
Pa kolko ti dide imas godina kad si to pratio, i gdje si to pratio, gdje je to bio prenos, na radiu.
kiklop
Da bio je za klasu bolji, ali u smrkanju ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti