Messi konkuriše za duel protiv Dortmunda, ali kvote na kladionici su razočarale navijače Barce

Argentinac se oporavio od povrede

Messi konkuriše za duel protiv Dortmunda, ali kvote na kladionici su razočarale navijače Barce

E. Čaušević

Nakon nekoliko mjeseci pauze Lige prvaka nam se sutra konačno vraća utakmicama prvog kola grupne faze.

U novoj sezoni s pravom ponovo očekujemo spektakularne utakmice, a to nam je zagarantovano već u grupnoj fazi jer nas očekuje nekoliko fantastičnih duela.

Već sutra nas očekuju dva odlična duela. Naime, u Dortmundu će se sastati Borussia i Barcelona, dok će u Napulju ekipa Napolija ugostiti aktuelnog prvaka Evrope Liverpool.

Barcelona je u prethodne dvije sezone šokantno ispadala u nokaut fazi i jasno je da katalonski klub konačno želi do novog trofeja u Ligi prvaka. Sezonu nisu počeli baš najbolje zbog problema s povredama, ali i to je skoro iza njih.

Naime, Barca je jutros odradila novi trening na kojem je bio i Lionel Messi i on će biti u konkurenciji za sutrašnji duel protiv Dortmunda. Ukoliko nastupi za Messija će to biti prva utakmica u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Image

I prema kladionicama ovo će biti jedan veoma uzbudljiv meč. Barca jeste favorit, ali kvote nisu na stranu Katalonaca kako smo to navikli. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za sutrašnji meč i to na OVOM linku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi