Messi kroji spisak? Selektor Argentine progovorio na tu temu

Bauza stao u kraj špekulacijama

Messi kroji spisak? Selektor Argentine progovorio na tu temu

E. Škorić

Selektor Argentine Edgardo Bauza ljut je na pojedine medije.

Mediji su objavili da je Lionel Messi taj koji kroji spisak argentinske reprezentacije i da on odlučuje ko će biti u, a ko izvan reprezentacije.

Takva pisanja medija razočarala su Bauzu, koji je odlučio prekinuti te špekulacije.

"Kažu da Messi gura svoje prijatelje u tim Argentine, ali to su gnusne laži", rekao je Bauza, pa je dodao: "To je izmišljotina medija i ništa više". 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Jedan od navodnih igrača koji su žrtva Messijevog utjecaja u reprezentaciji je Mauro Icardi. Pojedini inostrani mediji tvrdili su nedavno da je Icardi izvan reprezentacije zbog toga što je oteo Maxiju Lopezu suprugu, a Messi i Lopez su uvijek bili dobri prijatelji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi