Messi progovorio o kontroverznoj sceni s Lewandowskim - Nakon ovog će ga fanovi mnogo više cijeniti
Messi i Lewandowski privukli su veliku pažnju razgovorom na terenu kojeg su imali nakon utakmice (Foto: EPA)

Zanimljiva situacija se dešavala

Messi progovorio o kontroverznoj sceni s Lewandowskim - Nakon ovog će ga fanovi mnogo više cijeniti

Midhat Šljivak

Lionel Messi i Argentina igrat će u nokaut fazi Svjetskog prvenstva koju su osigurali laganom pobjedom nad Poljskom od 2:0 te kao prvoplasirani iz grupe C idu na Australiju u osmini finala.

Argentina je bez većih problema savladala Poljsku i kao prva odlazi u nokaut fazu gdje igra protiv Australije.

Nakon meča s Poljskom desila se zanimljiva situacija na terenu. U glavnim ulogama bili su Lionel Messi i Robert Lewandowski.

Lewa i Messi na terenu su imali zanimljiv razgovor. Nisu željeli da to iko čuje ili da pročita s usana, pa su usta prekrili rukama.

Mnoge je zanimalo o čemu su ove velike zvijede razgovarale. Pretpostavlja se da je bila riječ o situaciji u kojoj je Messi odbio pružiti ruku Lewandowskom nakon jednog prekršaja.

Leo je nakon utakmice šutio. Nije želio reći apsolutno ništa o razgovoru s Lewom.

Oglasi

"Detalj s Lewandowskim? Naučili su me da sve što se desi na terenu, tamo i ostaje. Ista situacija je u svlačionici. Ništa loše nećete čuti od mene", rekao je Messi.

Messi i Lewandowski imali su čudan razgovor nakon utakmice između Argentine i Poljske (Foto: EPA)

S druge strane Lewandowski nije uopšte komentarisao situaciju na terenu. On je samo govorio o utakmici.

"Znamo da će i naredni meč biti isto toliko zahtjevan kao i ovaj. Uvjeren sam kako možemo odigrati mnogo bolje, posebno u fazi napada", rekao je Lewandowski i dodaje:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Za sve nas je ovo veliki uspjeh. Niko neće pamtiti kako smo izgledali večeras, već će se pamtiti rezultat. Sretan sam što ćemo igrati s Francuskom i ovaj osmijeh na mom licu pokazuje samopouzdanje i poos. Dat ćemo sve protiv Francuske", rekao je Lewandowski.

Lewandowski se u meču protiv Argentine potpuno podredio timu te nije imao nijednu šansu da ugrozi protivnički gol, no na kraju Poljaci ipak idu dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi