Messi je bio razočaran, nije na to navikao

Pochettino objasnio zbog čega je izveo Messija

6

Komentari (6)

emanuelmacron
ja sam za stari sistem,mora neko biti glavni i vodja ,on je umjetnik sto se tice lopte, ali nije glavni u ekipi ni ovde a bogami ni zadnje sezone u Barseloni,nemojte zaboraviti da onaj magarac koean prvo sto je rekao kad je doso u Barsu,promjenicu sistem igre,nece igrat napadacki, i usro sve pa i Mesia, i sada ovaj kloc izvodi Mesia , da se pokaze da je on glavni,i coj se naljutio ,i ja bi.
miki30
E moj kretenu, šta se imaš pravdati što si ga izveo iz igre bolan. Pa ko je on da ga nesmiješ izmjeniti. Čuj nije se htjeo pozdraviti. Nemaš jaja pa da ga pošalješ malo na tribine. Jesi li ti trener ili šta? Kakav ćeš biti pred ostatkom ekipe kad drugi igrači vide da se moraš malcu pravdati kad ga mijenjaš, totalni cirkus malac pravi. Tako je radio i u Barci. On se sve pitao, ko će da igra, ko će na klupu. Kako Kepa završi zbog tog cirkuzanja oko izmjene. Hej što bi volio da popušite od nekog u osmini ili četvrtfinalu lige šampiona, da vidimo onda taj haos.
brk07
Ohladi malo.. hehe
Mehinaldo
Nema se on gdje povrijediti kad samo stoji moze se prehladiti samo
miki30
E kad ti sad krene dječurlija nekakve statistike o Messiju prosipati. Čovjek se samo šeta po terenu, tako i u Barci zadnje 2 sezone. Imaš igrača manje, jer frajer odbranu neferma a uzima 40 mil. godišnje. Još se neda zamjeniti, moš zamisliti šta drugi igrači misle o tome.
Mehinaldo
Pa dobro ok sve stoji ja samo kazem realno on je ofalio i to je logicno stari covjek. Da je harao jeste treba realan biti ali sad je to druga prica sto kazes zadnje tri godine hoda po terenu da on golova sve stoji ali jaku utakmicu on nije presudio. A sto se igre u psg tice realno nije se jos uklopio ni on s njima nema ga u igri sve je to odigra nesto p ga nema 10 min nikako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.