Pochettino objasnio zbog čega je izveo Messija

Messi je bio razočaran, nije na to navikao

Pochettino objasnio zbog čega je izveo Messija

S. Mlaćo
PSG je sinoć slavio protiv Lyona 2:1,  a kod rezultata 1:1 Mauricio Pochettino je odlučio da izvede Lionela Messija.

Nije se to dopalo Argentincu, bio je u nevjerici, a prilikom izlaska nije se ni pozdravio sa svojim trenerom.

Jasan je to bio pokazatelj da je Messi razočaran ovim potezom, što i nije novost, s obzirom da u Barceloni to gotovo nikada nije doživio.

PSG je na kraju slavio pobjedu, a Pochettino je dao zanimljivo objašnjenje o izvođenju Messija.

“Donio sam odluku da izvedem Messija kako bih ga zaštitio i kako se ne bi povrijedio do kraja utakmice. Slijede nam važne utakmice, hoću da ga zaštitim“, kazao je on.

Ovako je to sinoć izgledalo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/Fcbmedia14/status/1439687558133338130?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1439687558133338130%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Ffudbal%2Flionel-messi-izmjena-psg-reakcija%2F408439[/twitter]

Da li će sinoćnji detalj utjecati na saradnju Pochettina i Messija u budućnosti, ostaje nam da vidimo.

Promo

Top Komentari

Mehinaldo
Nema se on gdje povrijediti kad samo stoji moze se prehladiti samo
12 2
miki30
E moj kretenu, šta se imaš pravdati što si ga izveo iz igre bolan. Pa ko je on da ga nesmiješ izmjeniti. Čuj nije se htjeo pozdraviti. Nemaš jaja pa da ga pošalješ malo na tribine. Jesi li ti trener ili šta? Kakav ćeš biti pred ostatkom ekipe kad drugi igrači vide da se moraš malcu pravdati kad ga mijenjaš, totalni cirkus malac pravi. Tako je radio i u Barci. On se sve pitao, ko će da igra, ko će na klupu. Kako Kepa završi zbog tog cirkuzanja oko izmjene. Hej što bi volio da popušite od nekog u osmini ili četvrtfinalu lige šampiona, da vidimo onda taj haos.
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi