Messi danas postigao skoro identičan gol kao Maradona dok je igrao za Newell's

Kad se sve "poklopi"

Messi danas postigao skoro identičan gol kao Maradona dok je igrao za Newell's

E. Čaušević

Lionel Messi danas je postigao pogodak u pobjedi Barcelone protiv Osasune (4:0), te ga je na poseban način posvetio Diegu Maradoni.

Messi je u 73. minuti utakmice uspio da postigne prelijep pogodak za 4:0, a potom je oduševio sve svojim potezom. Argentinac je skinuo dres, a ispod je bio dres Diega Maradone iz vremena dok je igrao za Newell's Old Boyse.

Maradona je u klubu iz Rosarija proveo samo jednu sezonu pred kraj karijere, ali će ga navijači Newell'sa sigurno zauvijek pamtiti. Messi je dobio njegov dres iz ovog kluba, te je odlučio na taj način da se oprosti od legende.

Međutim, na društvenim mrežama pojavio se i pogodak kojeg je Maradona svojevremeno postigao za Newell's, a koji je skoro identičan onom Messijevom od danas.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messijev pogodak iz današnje utakmice pogledajte OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Jedino što je isto je da su obojica postigli gol. Sve ostalo nema veze sa riječju indentično.
8 0
RZZE88
Haha niđe veze
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi