Quique Setien tužio Barcelonu
Foto - EPA

Želi novac

Quique Setien tužio Barcelonu

M. Šljivak

Nekadašnji trener Barcelone Quique Setien pokrenuo je tužbu protiv katalonskog tima.

Ovaj 62-godišnji stručnjak koji je od januara do augusta bio na klupi katalonskog velikana podnio je tužbu za kršenje ugovora i raskid saradnje prije okončanja ugovora.

Setien je u januaru 2020. godine potisao ugovor na dvije i po godine. Međutim, nakon teškog poraza od Bayerna u Ligi prvaka (8:2) klub je odlučio da ga otpusti, a na njegovu poziciju je došao Ronald Koeman.

Ipak, Setien se sa ovim otkazom nije pomirio. Tužio je klub i tražit će isplatu kompletnog ugovora kojeg je imao do ljeta 2022. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je Barcelonu vodio u ukupno 25 utakmica. Upisao je 16 pobjeda, četiri neriješena rezultata i pet poraza, ali je igra pod njegovim vodstvom bila poprilično katastrofalna.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gh0ast
Samo udri bagru po dzepu, i ne zasluzuje stoka bolje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi