Messi otkrio Mbappeovu 'tajnu': "Lako je sa njim"
Foto - EPA

Kylian spreman za Real Madrid

Messi otkrio Mbappeovu 'tajnu': "Lako je sa njim"

M. Šljivak

Lionel Messi stigao je proteklog ljeta u PSG.

Argentinac je iznenada napustio Barcelonu, koja mu nije mogla ponuditi novi ugovor, a PSG je bio najbrži i uspio je da ga angažuje.

U Parizu su Lea dočekale još dvije velike zvijezde. To su Neymar i Kylian Mbappe, a francuski mediji su tvrdili da Mbappe nije baš najbolje prihvatio dolazak Messija u klub.

Međutim, u razgovoru za France Football Messi je istakao da mu je sa Mbappeom odnos odličan i otkrio je malu 'tajnu' sjajnog fudbalera.

Leo otkriva kako sjajni francuski fudbaler već perfektno govori španski jezik i to je dodatno pojačalo špekulacije o odlasku ovog fudbalera u Real Madrid.

"Imam super odnos sa njim od prvog dana. Kylian perfektno govori španski jezik i sa takvim se igračem lako razumjeti. Dobar odnos van terena olakšava stvari i iako je još uvijek rano donositi zaključke, uvjeren sam da će sve biti veoma dobro", rekao je Messi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je proteklog ljeta odbio produžiti saradnju sa PSG-om i ima jasnu želju da karijeru nastavi u Real Madridu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti