Htio se fizički obračunati: Monchi provocirao Messija, a njegov odgovor ga još više naljutio

Nije se mogao pomiriti s porazom

Htio se fizički obračunati: Monchi provocirao Messija, a njegov odgovor ga još više naljutio

E. Čaušević

Barcelona je sinoć nakon produžetaka pobijedila Sevillu sa 3:0 i plasirala se u finale Kupa kralja.

Katalonci su uspjeli da nadoknade poraz iz prvog meča od 2:0, te dođu do pobjede i plasmana dalje.

I sinoć je bilo dosta varnica na terenu, ali i na tribinama što nije čudno kada igraju Barcelona i Sevilla.

U centru pažnje ponovo je bio sportski direktor gostiju Monchi koji se nikako nije mogao pomiriti s porazom. Monchi se sukobio još jednom s Ronaldom Koemanom, a kada su igrači Barce stali u njegovu odbranu on se nije povukao.

Španski mediji pišu da se Monchi tada okomio na Lionela Messija kojem je poručio: "Oduvijek ste pobjeđivali uz pomoć sudija", no Messi mu nije ostao dužan i poručio je kratko: "Smiri se otići ćeš kući tako nervozan".

Navodno, to je još više naljutilo Monchija koji je pokušao i fizički nasrnuti na Messija, ali je Monchijev pomoćnik uspio da ga zaustavi i isprati ka svlačionici Seville.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Damir
Jesi dosadan sa barcelonom kao da su prosli u finale lige prvaka
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi