Messi: Moramo igrati bolje ako želimo osvojiti Ligu prvaka

Argentinac jasan

Messi: Moramo igrati bolje ako želimo osvojiti Ligu prvaka

Edmir Škorić

Kapiten Barcelone Lionel Messi smatra da trenutna igra Katalonaca ne može donijeti trofej Lige prvaka.

Prema mišljenju Argentinca, Barcelona protekle sezone nije bila na nivou u mečevima Lige prvaka i smatra da će morati da podigne nivo igre ako želi da osvoji elitno natjecanje.

"Nikada nisam sumnjao da imamo dobru ekipu. Uopće ne sumnjam da ćemo uspjeti osvojiti sve što ostane, ali ne na način na koji smo igrali ranije", kazao je Messi, pa je dodao:

"Sada svako ima svoje mišljenje i svako od nas poštuje druge. Moje se zasniva na činjenici da sam imao sreće da svake godine igram u Ligi prvaka i znam da je sada nemoguće osvojiti ovaj turnir, igrajući onako kako smo igrali prije pandemije koronavirusa".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona je u jednom odigrano meču osmine finala remizirala s Napolijem u gostima (1:1) i u augustu bi trebalo da se odigra revanš.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi