Messi na treningu Barcelone djeluje poput zvijeri koju su tek pustili iz kaveza

Spremniji nego ikad

Messi na treningu Barcelone djeluje poput zvijeri koju su tek pustili iz kaveza

Edmir Škorić

Čini se da se Lionel Messi baš zaželio nogometa i da jedva čeka da se prvenstvo u Španiji nastavi.

Više od dva mjeseca su igrači Barcelone bili u karantinu, ali odnedavno su u punom trenažnom procesu i u junu je za očekivati povratak La Lige.

Vratit će se tada i Messi koji je očigledno pun energije i da je spreman da ponovo "grize" terenima. Na jednom od klipova koje je Barca objavila s treninga, vidi se Messijeva velika borbenost - ukrao je loptu, a onda se poigravao s Ter Stegenom...

Ovakav Messi prvenstveno može da raduje sve navijače Barcelone, ali i sve one neutralne koji jedva čekaju da uživaju u pravom nogometu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi