Messi napustio reprezentaciju Argentine, oglasila se i Barcelona

Neće igrati protiv Maroka

Messi napustio reprezentaciju Argentine, oglasila se i Barcelona

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine doživjela je sinoć šokantan poraz od Venecuele (3:1) u prijateljskoj utakmici.

U ekipu Gaučorsa vratio se Lionel Messi koji nije igrao za reprezentaciju još od Svjetskog prvenstva u Rusiji. Međutim, Messi nije pomogao svom timu da izbjegne šokantan poraz jer je Venecuela tek po drugi put u historiji savladala Argentinu.

Međutim, da stvari budu gore nakon meča saopšteno je da Messi ima problema s povredom i da neće igrati protiv Maroka. To je naljutilo javnost u Maroku jer su mnogi kupili ulaznice da na sceni gledaju Messija, ali to se neće desiti.

Danas su se oglasili i iz Barcelone, te su potvrdili da Messi zaista ima problema s povredom. On je osjetio bol u preponi nakon utakmice i odlučeno je da se neće ništa rizikovati.

Messi će u ponedjeljak uraditi detaljne preglede kako bi se znalo koliko je povreda ozbiljna, te kada će se vratiti na teren. No, čini se da se ne radi o ozbiljnojoj povredi i da će Messi biti spreman već za narednu utakmicu Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dino_2000
Još jedan dokaz da nije muško,pičkica od metar i po.
1 4
Fce
Gay
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi