7

Komentari (7)

lega
Hahaha baš mi je sega gledat kako se mesijevi navijaci nerviraju hahahh ne kontam samo zasto ste toliko protiv ronalda pa covjek jest za svoje godine masina to što nije talentovan kao mesi on pokušava fizicki dok mesi ne treba fizičku spremu on jednostavno u fudbalu uziva svadjate i nervirate se bzvz
YouTalkinToMe
Kakva masina, čeka sanse kreirane u sesnaestercu i to masina, izvan sesnaest skoro bezopasan. Mesija ne smiju pustiti ni na centru samog, i na centru su minimun dvojica oko njega a Ronaldo skoro nikad nije udvojen, lik uopste nema igru vec samo zavrsnicu. Jedino kad je bio iole masina, je u Unitedu, tada je ucestvovao u igri, driblao, organizovao napad, sutao. Poslije Uniteda je samo cekao u sesnaest i cekao zicere, skoro da ne moze vise nikoga predriblati, loptu doda samo najblizem do sebe i bjezi u sesnaest. Mesi da ima prostora koliko i Ronaldo davao bi po pet golova u svakoj utakmici.
VelaHavle
Hahahah glupane pricas o najboljem svih vremena, i nema mjesec kako je ponovo izabran za najboljeg igraca svijeta
ajdaa
Nista nije pogrijesio
Maestro
Ovaj hajde što nije bio igrač neki nego se razumi u fudbal ko ja u bejzbol
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti