"Messi nikad ne iznevjeri, zato se Salah ne može uspoređivati s njim"

Paul Merson tvrdi

"Messi nikad ne iznevjeri, zato se Salah ne može uspoređivati s njim"

Edmir Škorić

Legenda Arsenala Paul Merson govorio je o nastupu Mohameda Salaha u polufinalu Lige prvaka u kojem je Barcelona razbila Liverpool s 3:0.

Salaha često uspoređuju s Messijem, no Merson kaže da se u srijedu na Nou Campu vidjelo da je nemoguće Egipćanina stavljati u isti koš s Argentincem.

"Messi vas nikada ne iznevjeri kad je to važno. Zato je on najbolji igrač na svijetu. Samo Cristiano Ronaldo može mu se suprotstaviti za tu krunu", kazao je Merson.

Salah trenutno vodi na listi strijelaca Premier lige s 21 golom unatoč slabom startu sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Merson smatra da će Salah večeras protiv Newcastlea pokazati pravo lice.

"Mislim da će se vratiti protiv Newcastlea. On je jak lik, a Liverpoolu je potreban njegov dobar nastup ako planiraju da osvoje ligu", dodao je Merson.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Hahahaha kako ste jadni mali lesijevci, gledajte malo kopu pa cete znati zasto svaki argentinac od 40 plus godina ne voli tu prevaru od igraca! 3 finala i nijednog gola u CAK 3 FINALA!!! ON NIJE ni u top 5 svih vremena kamoli goat! Smjesno!!! Cuj nikad ne iznevjeri haahahahahaahahah
0 7
Pljuc
A Roma ?????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi