Messi objasnio odluku, ali poručio da nije sretan: Nikad na sud sa klubom mog života!
Foto - EPA

Argentinac sve rekao

Messi objasnio odluku, ali poručio da nije sretan: Nikad na sud sa klubom mog života!

Midhat Šljivak

Lionel Messi odlučio je da ostane u Barceloni.

Nakon brojnih špekulacija Argentinac je danas odlučio da ostane još jednu sezonu, a objasnio je i razloge zašto je odlučio da ostane, iako je nedavno izrazio želju za odlaskom.

"Nisam sretan i želio sam otići. To mi nije dozvoljeno na bilo kakav način i odlučio sam da ostanem. Ne želim ići na sud, nikad to ne bih učinio klubu koji mi život znači", rekao je Messi.

Ipak, jasno je da nije sretan zbog uprave kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Rukovodstvo kluba na čelu sa Bartomeuom je katastrofa. Klub nema nikakvog projekta, samo zapušavaju rupe. Govorio sam predsjedniku da želim ići, govorim mu to već 12 mjeseci, ali sam na kraju odlučio ostati kako ne bi sve završilo na sudu. Mislio sam da mogu ići na kraju svake sezone, to je predsjednik uvijek govorio. Sada se vade na činjenicu da im to nisam rekao prije 10. juna", poručio je Messi i nastavio je:

"Kada sam rekao da želim ići bila je to prava drama. Čitava porodica je počela da plače. Moj stav prema klubu se neće mijenjati, bez obzira na to koliko sam želio otići", rekao je Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Sta jos kazu legendo , kakve su Hurmasice u Palmi
13 1
Penderinos
Sljedeće godine tandem Messi-Pjanic i -Depay-Wijnaldum izgleda da bi opet mogli pokoriti Europu
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi