Messi odgovorio na Ronaldov poziv na večeru

Argentinac se oglasio

Messi odgovorio na Ronaldov poziv na večeru

E. Čaušević

Krajem prošlog mjeseca u Monacu je održan žrijeb Lige prvaka, a također UEFA je proglasila najbolje pojedince u protekloj sezoni ovog takmičenja.

Za najboljeg igrača Evrope proglašen je Virgil van Dijk koji je u ovoj konkurenciji bio ispred Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji više od deset godina dominiraju kada su u pitanju osvajanja individualnih nagrada.

Ronaldo je oduševio sve kada je pričao o svom rivalstvu s Messijem i poručio je da se nikada nije desilo u fudbalu da dvojica igrača toliko dominiraju. Portugalac je čak pozvao Messija na večeru u bliskoj budućnosti.

"Dijelili smo ovu pozornicu 15 godina, ista dva momka, uvijek. Ne znam da li se to ikada desilo u fudbalu, nije to lako. Nedostaje mi igranje u Španiji. On je 'gurao' mene i ja sam 'gurao' njega. Imamo dobar odnos. Nismo nikada zajedno večerali, još uvijek, ali nadam se da ćemo u budućnosti to učiniti", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je odlučio odgovoriti dvije sedmice kasnije, te je izjavio da bi sigurno prihvatio Ronaldov poziv na večeru.

"Ne znam da li će biti te večere uskoro jer obaveze nam diktiraju tempo života i jasno je da nemamo baš previše slobodnog vremena. No, sigurno da bih prihvatio njegov poziv za večeru", izjavio je Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Why not kod Seje Brajlovica
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi