Messi ostao bez zuba na El Clasicu
Foto: EPA

Udarac nije bio bezazlen

Messi ostao bez zuba na El Clasicu

Lionelu Messiju će biti potreban stomatološki tretman nakon što je ostao bez zuba u Barceloninoj pobjedi na El Clasicu u nedjelju.

Messi je pred sami kraj utakmice postigao pobjedonosni gol za svoju ekipu, ali je pretrpio i nezogdnu povredu nakon jednog starta igrača Reala, Marcela.

Marcelo je laktom udario Messija u prvom pluvremenu utakmice, ali se činilo da je ovaj potez bio nenamjeran. Nakon dobijenog udarca Argentinac je ostao ležati na podu, dok se na njegovim ustima mogla primjetiti i krv. Nakon ukazane pomoći, Messi se vratio u igru, ali video iz tunela pred sami početak drugog dijela pokazuje da je Marcelov udarac imao nešto teže posljedice.

Naime, može se primijetiti da je sjajni Argentinac u jednom trenutku ispljunuo zub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ni ovo, ipak, nije spriječilo Lionela Messija da  u 92. minuti susreta postigne pogodak za pobjedu Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi