10

Komentari (10)

Inter_tz
Zuti prno si u sisu i samo reci tisu,bolan ti licno ti si otjero jedinog pravog napadaca kojeg je barca imala mislim na suareza,nikad u istoriji barce nije bila losija 9 neg ove godine a koje kriv cozu
miki30
Messi ih vuče za nos evo godinama al et, on je igračina, pa haman može sve. Mes Que un Club, pravi im moto nema šta, a sve fokusirano na jednog igrača, on je veći od kluba.
YouTalkinToMe
Idi prati malo bayern, baci koji komentar na objavama o bayernu a ne samo čekati objavu o barceloni i messiju.
MethodMan
Kad ode Koeman Pjanic ce pokazati da je jedan od najboljih igrača Barce, zapamtite moje riječi
VelikiMislilac
100% motivisan k'o nikad
YouTalkinToMe
Jesili ti pogledao i jednu utakmicu barse u kojoj je igrao pjanic? Žao mi je to reci ali pjanic ne da nije najbolji igrač barcelone, već je uvijek bio najbeskorisniji na terenu.
ghast0
Oh? Znači završio si školu za analizu igrača, ili imaš dugogodišnjeg iskustva na visokom nivou kao igrač/trener? Ili ipak šuplja priča nekog selje?
MethodMan
Dovoljno je rec da u karijeri ima više golova i asistencija od Modriča, a treći je najbolji strijelac iz slobodnih samo Messi i Ronaldo su dali više.
Dany0112
Ne moras biti nikakav trener ili obicni seljo da shvatis da je Koeman najgori trener kojeg je Barcelona ikad imala i jedna od njegovih milion gresaka jeste ta sto Pjanicu nije davao nikakve sanse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.