5

Komentari (5)

BobPaisley
...grandiozna nego sta,nije mala stvar nakon prednosti od 3:0 fasovati 4:0 na Anfieldu i ispasti iz LP i to tako da te Van Dijk strpa u dep da se ne vidis 90 minuta.
Manijak87
Nisi gledao utakmicu? Messi servirao 3 100% šanse u prvom poluvremenu, ali debil Suarez fulao. I Messi je kriv? Van Dijk tek došao na ovaj nivo, na kojem je Messi evo 11 godina. I uporediš ih? Šta, glup si?
BaboBih
Pa dobro, nagrada je za ovu godinu, nije za zadnjih 10. Znaci sasvim je fer da ih poredi proslu sezonu??
doa297
Messi je preso igricu ..VVD treba jos pusre se najest da bi doso do nagrade ..i ovo je individualna nagrada ne timska ..pogledas statistiku VVD I LM i sve ce ti biti jasno
Rajvosa2019
Hvala tebi jarane i laku noc , valja meni sutra ne loptu nego lopatu dzirat po gradilistu : srce - ruke - lopata
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.