Messi pokazao kako mu izgleda noga nakon utakmice sa Sevillom

Okršaj s Diegom je baš bio žestok

Messi pokazao kako mu izgleda noga nakon utakmice sa Sevillom

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u petak su remizirali u gostima protiv Seville (0:0), a u centru pažnje nakon utakmice našao se Lionel Messi.

Messi je u finišu prvog poluvremena imao okršaj s defanzivcem Seville, Diegom Carlosom, koji se nakon fizičkog kontakta s igračem Barcelone srušio na travu.

Mnogi su vjerovali da bi Messi zbog udaranja Carlosa mogao dobiti crveni karton, ali sudija se nije oglašavao. Međutim, nakon utakmice Mundo Deportivo je objavio fotografiju koja objašnjava zašto je Messi bio tako ljut.

Naime, Carlos je žestoko startovao na Messija iako je igra ranije prekinuta, a to je itekako naljutilo Argentinca. Da se nije radilo o bezazlenom startu najbolje su pokazale fotografije s treninga na kojima se vide tragovi krampona na Messijevoj nozi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
E čuj ti naslova stručnjaka Čauševića, pa nije Messi pokazao nego neki novinar zumirao nogu i uslikao na treningu. Messi uvijek trenira u šorcu i nije ništa ‘pokazao’ niti se žalio na povredu. Hahahahahahahaha
6 0
Armin29
I onda se pitaju sto ga je gurno
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi