Messi potpisao ugovor, ali ne s Barcelonom

Produžio ugovor s Adidasom

Messi potpisao ugovor, ali ne s Barcelonom

Midhat Šljivak

Lionel Messi potpisao je jučer novi ugovor, ali ne sa ekipom Barcelone.

Zvijezda katalonskog velikana nastavio je saradnju sa njemačkim proizvođačem sportske opreme Adidasu s kojim je jučer produžio ugovor.

"Sretan sam što sam nastavio saradnju sa Adidasom. Za još mnogo godina zajedničke saradnje", rekao je Messi prilikom potpisa novog ugovora.

Međutim, navijači Barce još uvijek čekaju na novi ugovor s timom. Navijače katalonskog tima zabrinjava činjenica da nije dogovoren njegov produžetak saradnje, jer mu ugovor ističe na ljeto naredne godine.

Messi se već odavno povezuje s odlaskom iz Barce. Najviše se povezuje s Manchester Cityjem, kojeg s klupe predvodi Pep Guardiola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Biće zanimljivo vidjeti šta će se desiti s jednim od najboljih fudbalera ikad, a sigurno je da navijačima Barce nimalo ne paše ovo odugovlačenje oko novog ugovora za kojeg Argentinac traži platu od 30 miliona eura godišnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije