Messi pravi Barceloni novi problem?
FOTO: EPA

Odbio novi ugovor?

Messi pravi Barceloni novi problem?

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi još uvijek s Barcelonom nije dogovorio produženje svog ugovora.

Messijev ugovor s katalonskim klubom ističe na kraju naredne sezone, a pregovori oko novog ugovora traju već skoro godinu dana. Iako se očekivalo da će se to brzo završiti pregovori zvijezde tima sa Barcom traju tuže od očekivanog.

Madridski AS prenio je jutros da je argentinski fudbaler još jednom odbio da produži svoj ugovor s Kataloncima. Navodno, Barcelona mu nudi godišnju platu od 30 miliona eura, ali čini se da Messiju to nije dovoljno.

No, kako se navodi postoji i dalje velika šansa da će novi ugovor uskoro biti dogovoren jer je zakazan još jedan sastanak za nekoliko dana. Jasno je da je još jedino ostalo da se Messi i klub dogovore oko visine njegove godišnje plate. Navodno, Argentinac želi 35 miliona eura godišnje, dok klub sa Nou Campa nudi pet miliona manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti