Messi pred čelnike Barcelone stavio veliki izazov
Foto: EPA

Želi Di Mariju u Barci

Messi pred čelnike Barcelone stavio veliki izazov

Endin Čaušević

Barcelonu ovog ljeta očekuje totalni remont ekipe, a katalonski klub je najavio da će biti mnogo novih pojačanja, ali dosta i odlazaka iz ekipe.

Glavni cilj Barcelone jeste da Lionel Messi potpiše novi ugovor s ovim klubom, a onda će čelnici Barce u lov na nove igrače. Poznato je da je Messi alfa i omega Barce, a nerijetko se pita i za savjete oko novih pojačanja katalonske ekipe.

Španski mediji prenijeli su danas da Messi ima veliku želju da Barca ovog ljeta dovede igrača PSG-a, Angela Di Mariju. Nekadašnji igrač Real Madrida prije nekoliko godina bio je na meti Katalonaca, ali je tada odbio Barcelonu i otišao je u kraljevski klub.

Messi i Di Maria su veoma dobri prijatelji i zvijezda Barcelone je jasno dala do znanja čelnicima kluba da daju svoj maksimum u dovođenju igrača PSG-a. Ukoliko PSG pristane na ovaj transfer Di Maria bi Barcelonu mogao koštati oko 35 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti