Pochettino potvrdio: Messi sutra debituje za PSG

Protiv Reimsa

Pochettino potvrdio: Messi sutra debituje za PSG

Edmir Škorić

Lionel Messi bi sutra navečer trebao da odigra prve minute u dresu pariškog kluba.

Argentinac je došao prije nekoliko sedmica u PSG, ali još uvijek nije debitovao jer nije bio dovoljno spreman. Međutim, on će biti uključen u tim za duel sa Reimsom u nedjelju navečer i postoje indicije da će konačno debitovati.

PSG još uvijek nije službeno objavio listu igrača na koje Pochettino sutra računa, a također se očekuje hoće li u grupi biti i Kylian Mbappe, budući da je reprezentativac Francuske povezivan s Real Madridom.

Vjeruje se da će Mbappe napustiti Pariz ako sutra ne bude u timu ili, ako bude, da će ostati u viceprvaku Francuske i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pochettino je naglasio kako mu Mbappe nije rekao da želi da ide u Real Madrid i on vjeruje da je još uvijek igrač pariškog tima.

Meč u Reimsu igra se od 20:45 sati i svakako će privući ogromnu pozornost zbog Messija. Parižani su s tri pobjede otvorili sezonu i naravno i sutra su veliki favoriti proti ekipe koja je u prethodna tir meča ostvarila tri remija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi