Messi razotkrio Piquea: To je izjavio? Ma, laže...

Argentinac odlučio biti iskren

Messi razotkrio Piquea: To je izjavio? Ma, laže...

Nogometaši Barcelone kolo prije kraja rutinski su osigrali prvo mjesto u grupi B Lige šampiona.

Katalonci su do toga došli pobijedivši PSV u Eindhovenu rezultatom 2:1, a jedan od pogodaka za Blaugranu postigao je Gerard Pique kojem je nakon slobodnog udarca asistirao Lionel Messi. Gol i asistencija su izazvali mnogo pažnje, jer je izgledalo kao savršenstvo, štaviše i Pique se hvalio nakon meča da je sve bilo - izvježbano na treningu.

A onda je priliku za riječ dobio Messi i brzo razotkrio svog saigrača.

"Izvježbana akcija? Ma, laž! Jednostavno sam loše izveo slobodnjak, a Pique se našao slučajno tamo. Imali smo sreće", rekao je Messi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, u strijelce se sinoć upisao i Messi, i to u maniru nogometnog genija. Prvo je pokrenuo akciju, potom otrčao u napad, primio povratnu loptu na rubu kaznenog protora i između pet igrača pronašao put do mreže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije