Messi: Nije mi jasno šta se dešava

Najbolji igrač Barcelone nije zadovoljan

Messi: Nije mi jasno šta se dešava

Najbolji igrač Barcelone, po mnogima i svijeta, Leo Messi nezadovoljan je trenutnim rezultatima koje bilježi njegov klub.

Barcelona je sezonu počela sa maksimalnih 12 bodova iz prve četiri utakmice u La Ligi, mada ni tada nije briljirala. Međutim, pobjede su se redale pa su brojni problemi koje su Katalonci imali u igri 'zgurani pod tepih'.

U posljednja tri kola, Barcelona je prvo na Nou Campu remizirala protiv Girone odigravši 2:2, zatim šokantno izgubila od Leganesa sa 2:1, a onda ponovo razočarala odigravši kod kuće samo 1:1 sa Athletic Bilbaom i to zahvaljujući golu El Haddadija iz 84. minute.

"'Nismo previše zabrinuti jer je sezona duga, a tek je počela, ali smo ljuti zbog posljednjih rezultata. Nismo ovo očekivali. Protiv Leganesa smo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali smo ipak izgubili, dok smo protiv Athletica stvorili brojne šanse ali ih nismo iskoristili", rekao je Messi za španske medije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je na sedam utakmica u La Ligi primila već osam golova, više nego što je bilo ko očekivao.

"Prošle sezone smo jedva primali golove, a sada ko god šutira prema našem golu, zabije. Nije mi jasno šta se dešava. Ne smijemo dozvoliti da primamo gol na svakoj utakmici", dodao je Argentinac.

Top Komentari

casimiro
pa ne mozes 10 godina igrati na istom nivou!
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi