Messi se ukazao u Vitezu: Odbrana bugojanske Iskre će sanjati Zukana

Remek-djelo na drugoligaškim terenima

Messi se ukazao u Vitezu: Odbrana bugojanske Iskre će sanjati Zukana

Endin Čaušević

FK Vitez je minulog vikenda na domaćem terenu savladao Iskru iz Bugojna sa 3:0 u okviru četvrtog kola Druge lige FBiH grupa Zapad.

Vitez je bez većih problema uspio doći do pobjede protiv bugojanske Iskre koja je prošle sezone ispala iz Prve lige FBiH. Domaći su odigrali odličnu utakmicu, a briljirao je kapiten Admir Zukan koji je u dva navrata zatresao mrežu golmana Iskre.

Prvi gol Zukana bilo je pravo remek-djelo kada je prošao golmana, a zatim se poigrao s odbranom gostuju i na kraju loptu poslao u mrežu. Nakon gola u 73. minuti samo pet minuta kasnije bilo je 2:0, a ponovo se u listu strijelaca upisao Zukan. Tačku na ovu utakmicu stavio je Samir Adilović u 89. minuti koji je postavio konačnih 3:0.

Top Komentari

Mirza Klisura
A drugi njegov gol je iz kornera
3 1
Gari Garinča
E jeste pogodili sa ovom objavom, dođe mi da vas više nikako ne pratim.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi