Messi srušio još jedan rekord La Lige

Nastavlja da oduševljava

Messi srušio još jedan rekord La Lige

E. Škorić

Lionel Messi srušio je još jedan rekord španske La Lige.

Messi je u subotu navečer postigao hat-trick u pobjedi Barcelone nad Mallorcom (5:2) i to mu je bio 34. hat-trick u dresu Barcelone u prvenstvu Španije.

Tako je Argentinac postao novi rekorder, s obzirom da je Cristiano Ronaldo, koji odavno nije član Real Madrida, ostao na 34 hat-tricka u La Ligi.

Messi je s 12 pogodaka izbio na prvo mjesto liste najboljih strijelaca La Lige, te je samo potvrdio zašto je prije šest dana dobio šestu Zlatnu loptu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Puh opet Messi. Neka se oproba u Getafeu pa da vidimo koliko je dobar.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi