Messi stopirao dolazak bivšeg igrača Reala: Koštala ga burna prošlost!
Argentinac očigledno ima pravo veta u timu. Portugalca nije želio vidjeti na Nou Campu zbog prošlosti u dresu Reala (Foto: EPA)

Argentinac uložio veto

Messi stopirao dolazak bivšeg igrača Reala: Koštala ga burna prošlost!

M. Šljivak

Barcelona je defanzivni dio ekipe pojačala Jeisonom Murillom koji će koliko-toliko stabilizovati igru u odbrani.

Ipak, prije dolaska 26-godišnjeg kolumbijskog fudbalera na Nou Camp, sa Barcom se povezivao veliki broj igrača, a među njima je i bio i Portugalac Pepe.

On je nedavno napustio redove Bešiktaša nakon što mu nisu redovno isplaćivane plate, a Barca je čovjeka koji je godinama igrao u Realu željela da dovede kao privremeno rješenje u defanzivi.

Međutim, prema tvrdnjama španskih medija, Lionel Messi nije dopustio da Pepe dođe u klub. Pepe je u prošlosti često igrao veoma prljavo protiv Barcelone i to mu Argentinac nije zaboravio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako se na kraju Barca odlučila za Murilla koji će vjerovatno do kraja sezone biti igrač katalonskog tima, a na ljeto se sprema transfer 19-godišnjeg fudbalera Ajexa Matthijsa de Ligta.

Pepe je za Real igrao deset godina i nastupio je u čak 334 utakmice za Kraljeve.

Top Komentari

teddy sheringham
Jel vi fakat, ali fakat mislite da je FCB uopšte razmišljala o opciji akvizacije onog madridskog mesara?!
34 12
hanson
Mama ti mesar, voli komad mesa u sebi
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi