11

Komentari (11)

amex
Koliko god to grubo izgledalo, rekao je istinu.. o njegovim kvalitetima suvišno je bilo sta rec, al da je izgubio volju u odnosu na igranje u Barceloni, to jeste!
Lud
Ma šeta se boli ga kur*c ... Pare ce uzet to je njemu bitno ;) kad primi loptu onda se pokrene i to je to ... nema tu srca kad igras samo za pare
Ecosport
Kakav van der vart, propo lik davno prije kraja karijere, još nije uradio ništa ni u smrdljivom realu. Može Messiju samo lizat zicagu... Ma ne može ni to. Papak. Nije kompetentan da govori o većini igrača, a ne o jednom jedinom, bogu fudbala.
Sars33
Jel se ovdje prica karijera Varta ili Messija, covjek govori svoje misljenje, a ko je on bio to nikog ne zanima. Sto se tice Messija on je talenat i njegov kraj karijere je uskoro dosao, nit se trudi nit ista.
Ecosport
Messi nakon Copa Americe nije prošao nikakve pripreme i to je ono što ostavlja traga. Pored toga je imao par nekakvih povreda. Poslije kraće zimske pauze će se vratiti. Nikad ga ne treba otpisivati i kenjat gluposti o njemu. To je najbolji fudbaler svih vremena.
azz33333
Sto vaart ne kritikujes ibru? Da te ne isamara opet?
user1607499935
Ronaldo se bori? hahahah zasto uporno fanovi Ronalda potenciraju pricu da Messi ne trci (jeste istina), a nikada to ne govore za Ronalda? Na službenoj stranici UEFA-e lijepo pise. Ronaldo pretrcao 39km za sada u ligi prvaka, a Mesi 33km. Ali Messi ima jednu utakmicu manje jer nije igrao protiv Laipziga, a tu bi pretrcao sigurno 7-8km. Dakle, moze se reci da se Messi bori cak i vise nego Ronaldo. Takodjer, sluzbeni podaci UEFA-e govore da je Ronaldo u grupi bio tek 106-i igrac na EURU po pretrcanim kilometrima, a pri tome je igrao sve utakmice 90 minuta. Ronaldo je medju igracima koji su najmanje pretrcali na EURU, a da su igrali sve 3 utakmice po 90 minuta. Ronaldo je bio igrac sa najmanje pretrcanih kilometara od svih igraca Portugala koji su sve tri utakmice odigrali 90 minuta. Samo je golman Rui Patrisio manje pretrcao od Ronalda. Tada ste ga pravdali da je Ronaldov posao da daje golove, a ne da igra odbranu. Sa ovakvim "zalaganjem" moze on igrati i do 50-e. Od kako je on dosao u United oni svaku drugu utakmicu primaju po 4-5 golova jer Ronaldo "igra" odbranu.
Mehinaldo
Po meni nije vise bit njih dvojice odnosno poredjenja njih dvojice mesi je talenat i ta lakoca njegova je vrh ronaldo tipicni robot ali i to treba cijeniti njegov rad i trajanje tolike godine Jedna druga stvar je u pitanju messi meni djeluje bez emocija bez htijenja odigra neki napad kao onaj kod gola i to izgleda prelijepo ali generalno niti s kim prica na terenu niti se na nekog ljuti niti se nervira kad mu nedodaju loptu samo stane prohoda nazad ruzno je za vidjeti Naravno nije to vise isti igrac i godine i sve i nije ista ekipa ali stvarno se nimalo ne teudi ne crnim ga ali je ruzno za gledati
miki30
Opet ovaj što romane piše. Sve radi da opravda svog Messia, čudan lik.
Malmi_Suomi
@miki30 majke mi mile taman sam isto htio napisati kada tvoj komentar hahaha koincidencije jbt.
Pozzz drug moj dobri..
A ovaj fakat romane piše -))))
anga
Hoce malo paznje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.