Messi već nekoliko sedmica igra povrijeđen?

Ima problema s mišićem lijeve noge

Messi već nekoliko sedmica igra povrijeđen?

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su nakon preokreta pobijedili Betis (2:3) u meču 23. kola španske La Lige.

Katalonski klub je u dva navrata gubio od Betisa, ali na kraju je uspio doći do tri boda. Još jednu sjajnu partiju odigrao je Lionel Messi koji je sinoć upisao čak tri asistencije.

Messi želi biti lider svoje ekipe u turbulentnom periodu u kojem Barcelona ne pruža baš najbolje partije na terenu. Katalonci su neočekivano ispali iz Kupa Kralja, te im ostaje još borba za trofeje u La Ligi i Ligi prvaka.

Pored toga Barca je uzdrmana povredama u napadu jer Quique Setien ne može računati na Luisa Suareza i Ousmanea Dembelea koje očekuje nešto duža pauza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cadena SER već neko vrijeme piše o tome da Lionel Messi igra povrijeđen. Navodno, Messi već neko vrijeme ima problema sa mišićem lijeve noge, te koristi razne načine da bude spreman za utakmice.

Messi je očito odlučio stisnuti zube u teškoj situaciji za Barcelonu i predvoditi svoj tim kako bi izašli iz krize, a sinoć je još jednom pokazao koliko znači klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Znaci zato se onako vuce po terenu, samo sam jos cekao kad ce i malo sjesti da odmori, a znaci povreda je u pitanju. Ali i setajuci se po terenu opet je klasa iznad sviju.
0 2
Armin29
Majstor...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi