Messi zabio gol kao na PES-u

Magija na treningu

Messi zabio gol kao na PES-u

Leo Messi se trenutno nalazi sa reprezentacijom Argentine s kojom će u narednim danima odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Italije i Španije.

Argentinci se za te duele pripremaju u Manchesteru, a na jednom od treninga fudbaler Barcelone je postigao spektakularan gol.

Messi je primio loptu na sredini terena i odmah se riješio jednog čuvara, nakon čega je nezadrživo krenuo prema kaznenom prostoru protivničkog tima.

Kada se približio šesnaestercu, našao se okružen trojicom igrača koju je izbacio jednim potezom, namjestio se na lijevu nogu i pogodio donji ugao gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi