Messi: Zdravstveni problemi potresaju Barcelonu

Argentinac o Vilanovi i Abidalu

Messi: Zdravstveni problemi potresaju Barcelonu

Prema mnogima najbolji igrač svijeta, Lionel Messi govorio je za FIFA.com o zdravstvenim problemima koji su potresali Barcelonu te je istakao kako mu je drago zbog oporavka trenera Vilanove i defanzivca Erica Abidala.

Francuz je 2012. godine morao na transplantaciju jetre dok je Vilanova nedavno operisao tumor koji mu se vratio.

 

"Da budem iskren, njihovi problemi su nas zaista potresli. Činilo se kako stvari dolaze jedna za drugom, a postoje stvari koje su bitnije od rezultata i forme", rekao je Messi za FIFA.com te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"To su zaista užasne situacije. Naravno da nas je to jako pogodilo, ali smo nekako uspjeli da prođemo to i držali smo se zajedno. Hvala Bogu stvari se popravljaju za Abidala i Titu. Iako još uvijek mora proći oporavak, svi znakovi su dobri. To je najvažnije". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije