10

Komentari (10)

g.chicho
Modić je najbolji, Messi drugi. Ronaldo out. Da mu nije Modrića nebi vidio gola. primjer Juve.
muxx
Ipak su igre Ronalda doprinijele da Real bude na krovu Evrope i to 3 puta u četiri godine. To je nezamislivo veličanstveno ostvarenje i to ima težinu daleko veću,taj kontinuitet i treba da se vrednuje.
muxx
Ronaldo je pak najbolji jer se više trudi.
amadeus21
Messi se i ne trudi pa je bolji od Ronalda.. šta bi tek bilo da se trudi?
Konj konjski
Messi>>>>>>>>>>modric>ronaldo>salah
luks-02
Umesto Ronalda bi morali za nagradu kandidirat sudije lige šampiona.
mico
umjesto svih iz Reala, Ronaldovim golovima su i postigli to sto jesu i uz pomoc sudji
Alkma
Nema ga zato sto je odbio igrati protiv izraela prijateljsku utakmicu dugo ga nece biti nigdje da je 100 golova zabio dzaba
mico
iskreno ovako je li Ramos zasluzio nagradu, kako je moguce da se crveni kartoni oprastaju prije utakmice sa Bajernom, je li se ikada ikome takvo nesto oprostilo...je li Navas zasluzio nagradu za najboljeg golmana, sta je vezni red Reala napravi u bilo kojoj utakmici od onih protiv Bajerna i Totenhema do utakmice uzvratne protiv Juventusa, cak su i u finali bili losi nego Karius je uradio kako jest....niti jedan od ovih navedenih nije zasluzio nista u Ligi samiona zato sto nisu napravili nista.Cak je Ramos zasluzio suspenziju na godinu zbog starta,ali ovo je dokaz UEFA je Real M.
mico
ovi sto mi daju minuse, nek ovi novinari sa sajta istraze i pokazu tu njihovu statistiku, od posjeda lopte pa na dalje....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.