Messijev dres je u prodaji!

Barcelona nema dileme

Messijev dres je u prodaji!

Midhat Šljivak

Barcelona nema namjeru da završi saradnju sa Lionelom Messijem.

Iako je argentinska zvijezda zatražila oslobađanje obaveza, rukovodstvo Barcelone uporno je u tome da on treba ostati i ponašaju se kao da je to već sigurna stvar.

Tako je danas najavljena prodaja dresova sa njegovim likom, a zatim je zvanični shop kluba ispunjen dresovima sa brojem 10 i imenom Messi.

Između 60 i 70 procenata dresova koji su u prodaji su Messijevi. Ako bi on otišao iz kluba to bio veliki udarac za klub koji bi izgubio ogroman novac od prodaje opreme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Danas bi se trebao znati i epilog sastanka Jorgea Messija i predsjednika kluba Josepa Bartomeua, ali stav kluba je poznat i oni ne žele da Messi ode.

To su dokazali ovim potezom, no u svakom slučaju je kupovina dres sa brojem 10 trenutno veliki rizik.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Normalno da je u prodaji lol sad vise nego ikada.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi