Messijeva supruga ne želi živjeti u Parizu, najavljuje se spektakularan transfer Argentinca

Slijedi li povratak?

Messijeva supruga ne želi živjeti u Parizu, najavljuje se spektakularan transfer Argentinca

E. Škorić

Španski mediji najavljuju senzacionalan povratak Lea Messija u Barcelonu.

Dnevnik "El Nacional" objavio je da je Argentinac pod velikim pritiskom da se preseli zbog supruge Antonelle Roccuzzo, koja je nesretna u Francuskoj.

Tokom prošlog ljeta odvijala se velika drama povodom Messijevog transfera. U Barceloni su vjerovali da ostaje, on na kraju ipak prešao u PSG kalo slobodan igrač, ali nakon samo jedne sezone iskusni napadač mogao bi da se vrati.

Ni sam Messi ne uklapa se najbolje u sastav PSG-a i do sada nije bio na onom nivou na kakvom smo ga navikli gledati prošlih godina, pa je ukupno sakupio 16 nastupa i dao samo šest golova uz pet asistencija. Sama po sebi i nije toliko strašna statistika, no ipak govorimo o Messiju, pa prema tome...

I dok Messi možda nema ništa protiv nastupa u dresu PSG-a, njegova supruga Antonella pati u Parizu, nesretna je i želi da se vrati u Barcelonu, javlja El Nacional.

Isti izvor navodi da Lionel ima veliko poštovanje prema svojoj supruzi i svakako uvažava njeno mišljenje, pa nije isključeno da na kraju sezone svi zajedno krenu nazad u Barcelonu, iako igrač ima ugovor do ljeta 2023. godine s Parižanima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

To bi zapravo mogao da bude i jedini problem. PSG će ga teško pustiti bez odštete, a njegov bivši klub Barcelona nije u dobroj financijskoj situaciji i pitanje je da li bi Joan Laporta uspio da ga vrati, bez obzira što je navijače uvjeravao da će Argentinac ubrzo ponovo nositi dres Katalonaca.

Stoga će neki drugi, bogatiji timovi krenuti po Messija, ukoliko zaista padne odluka o napuštanju Francuske, ali ako Antonella želi nazad u Barcelonu, onda bi se sve moglo zakomplikovati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

@rm1n
Oćeraj je materi Leo ???
7 1
Manager
evo ga kažu prid stadionom je skoro
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi