Messijeve reakcije govore više od hiljadu riječi

Gaučosi ne mogu bez njega

Messijeve reakcije govore više od hiljadu riječi

Midhat Šljivak

Jedan od najtežih poraza u historiji selekcija Argentine doživjela je sinoć u Madridu. Španija ih je u prijateljskom meču deklasirala sa nevjerovatnih 6:1 i tako je još jednom potvrđeno da Gaučosi bez Lionela Messija ne mogu ništa.

Zvijezda Barcelone zbog povrede nije nastupio u meču protiv Crvene furije. Sa tribina je posmatrao očajno izdanje svojih saigrača koji su izgledali kao da su došli sa ulice da odigraju ovaj duel.

Messijeve reakcije tokom utakmice priča su za sebe. Teško je argentinskom majstoru bilo gledati mučenje njegovih saigrača i na njegovom licu bilo je očito veliko nezadovoljstvo.

U jednom trenutku kod rezultata 6:1 više nije mogao da gleda i napustio je ložu stadiona Wanda Metropolitano. Bile su ovo reakcije koje govore više od hiljadu riječi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi