5

Komentari (5)

Gvardijan
@Joe17 prvo ne znas ni ko sam ni sta sam.Prvo nisam nikakav luzer kako ti kazes ueafolone i ne znam po cemu si to zakljucio.Koliko ja znam Ronaldo nikada kije igrao u toj uefaloni a mjega sam naveo. Drugo,reci cu to da sam ja vise puta bio i na Bernabeu i na Camp Nou i drugom stadionima u Spaniji nego ti na stadionima u BiH Ainace najvise volim citati komentatore vas TV n.avijaca
Joe17
Hahahahaha hahahahaa hahahahahaahah, hajde da se udruzimo na Instagramu lave, da vidis s kim posla imas, putovao i vidio sam svijeta vise nego ti za deset zivota, no najbitnije je napisati da smo navijaci sa TV-a, a na kojim stadionima sam bio nema sta da tebe zanima, a ako zelis da znas najmanje na BH stadionima. Tipicno bosnjo sta reci... odvadi malo lave!
Gvardijan
@Joe17 ja ipak mislim da su misljenja Mesija ili Ronalda u svakom pogledu kompetentnija od ovog misljenja.A ovaj Rudiger nasljednik Ramosa,Pepea,Gutija i sl.iz Real Madrida.
Joe17
Da da jesu kompetentnija, a pogotovo objektivnija jel de hahahahahahah Poklopi se luzeru uefalone.
Joe17
A onda dodje Messi i kaze da je "Romero" najbolji ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti