Ozil: Da dođem u Schalke? Ne bih da ukradem šou Seadu Kolašincu

Odgovarao na pitanja fanova

Ozil: Da dođem u Schalke? Ne bih da ukradem šou Seadu Kolašincu

E. Škorić

Njemački nogometaš Mesut Ozil odgovarao je na pitanja svojih fanova na Twitteru.

Ozil, koji bi trebao karijeru nastaviti u Turskoj u Fenerbahčeu, pošto je odlučio definitivno da napusti Arsenal u kojem odavno nema mjesta, dao je nekoliko interesantnih odgovora.

Jedan od njegovih "prijatelja" na Twitteru upitao ga je da li bi došao u Schalke, a on je odgovorio:

"Ne želim krasti Seadu Kolašincu šou. Ne, iskreno, uvijek ću imati simpatije prema Schalkeu i želim im sve najbolje, ali to trenutno nije opcija", napisao je Ozil.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Potom su ga upitali o Fenerbahčeu i tu je bio jasan: "Odrastao sam kao Fenerov navijač kao dijete u Njemačkoj. Svaka njemačko-turska osoba podržava turski tim kada odrasta u Njemačkoj, a moj je bio Fenerbahče. Fener je u Turskoj poput Real Madrida u Španiji. Najveći klub u zemlji".

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Tako je MESUTE, bolje ti je da ODMARAS u 56SENALU, plata ide, REZULTATA NEMA, SVI ZADOVOLJNI u porazu...uskoro ce NOVA SEZONA, eto i PRICE O TITULI...OPET, znas kako to ide...
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi