Mesut Ozil veliko razočarenje u Fenerbahčeu
Foto - EPA

Ne igra kako su svi očekivali

Mesut Ozil veliko razočarenje u Fenerbahčeu

M. Šljivak

Dolazak Mesuta Ozila u Fenerbahče privukao je veliku pažnju u svijetu fudbala.

Ozil je konačno napustio Arsenal i pojačao je istanbulskog velikana, gdje su se od njega odmah očekivale velike stvari.

Međutim, navijači ovog kluba sve više pokazuju razočarenje. Fener je sa njim izgubio tri od pet uakmica, pali su na treće mjesto na tabeli i ispali su od Kupa.

Ozil je još uvijek bez učinka. Navijači nisu zadovoljni, ali bivši napadač ovog kluba Ridvan Dilmen tvrdi da će Ozil tek naredne sezone biti pravi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nisam ni očekivao da će nešto napraviti. Nije lako ponovo igrati fudbal nakon 10 mjeseci. Oko njega se nije gradio tim, ali vjerujem da će sve biti mnogo bolje naredne sezone. Respektujem njegovu posvećenost", rekao je Dilmen.

Vidjet ćemo kako će Ozil izgledati u dresu Fenera do kraja sezone, ali zasada je ono što prikazuje itekako slabo u odnosu na renome koji ima u svijetu fudbala.

Top Komentari

nedoni46
Ne znam sta su ocekivali od frajera koji godinu dana nije dohvatio loptu, da bude De Bruyne?
14 1
kreka
Steta sto su ga rastavili od Kolasinca.A tako su dobro igrali u Arsenalu.....
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi